Search

Jaloezieën voor de woonkamer

Jaloezieën zijn een veelgebruikte soort raamdecoratie. Je kunt ze in iedere ruimte goed tot hun recht laten komen door hun veelzijdigheid aan functionaliteit en stijl. Jaloezieën zijn ook ontzettend goed te gebruiken in de woonkamer. In dit artikel vertellen we je meer over jaloezieën in de woonkamer en waarom jaloezieën jouw woonkamer zeker niet zullen misstaan!

De kracht van een woonkamer met jaloezieën

Jaloezieën zijn niet te vergelijken met andere soorten raamdecoratie. Het materiaal van jaloezieën en de functionaliteiten die ze bieden ten opzichte van andere woonkamer raambekleding zijn uniek. Over het algemeen is raambekleding gemaakt van een bepaalde stof in combinatie met een systeem dat logischerwijs van steviger materiaal is gemaakt om de stof in op te slaan, zoals bij een normaal rolgordijn of duo rolgordijn. Echter is een jaloezie niet van stof gemaakt, maar van natuurlijk materiaal zoals hout of bamboe. Dit materiaal geeft je woonkamer jaloezie een hele natuurlijke look, die erg goed past bij bijvoorbeeld een landelijk of modern interieur, waarin natuurlijke materialen en tinten erg populair zijn.

Slimme rolgordijnen op maat

De kleur van jouw woonkamer jaloezie

Wat voor kleur je woonkamer jaloezie je kiest, is natuurlijk afhankelijk van de rest van je interieur in je woonkamer. Echter zijn er wel 2 kleuren jaloezie die veruit het vaakst worden gebruikt. Dit zijn witte jaloezieën en zwarte jaloezieën. Deze kleuren zijn erg neutraal en geven of een leuk contrast op een gekleurde muur of kleuren mooi mee met de kleur van de muur zelf. We bespreken de opties:

Slimme jaloezieën in je woonkamer

De jaloezieën van Smartblinds zijn niet zomaar jaloezieën, het zijn slimme jaloezieën. De slimme Eve MotionBlinds motor die te verbinden is met je smart home platform opent een wereld aan slimme bedieningsmogelijkheden voor je jaloezie. Zo is ten eerste het trekkoord van je jaloezie al vervangen door een slim pull-koord, waarmee je met een kort rukje aan het touw je jaloezie in beweging en weer stop zet. Dit voorkomt je een hoop nutteloze minuten trekken aan je zware jaloezieën. De slimme motor zorgt ervoor dat je niet eens meer aan je jaloezie hoeft te zitten om hem te bedienen. Verbind je motor met je smart home platform en bedien je jaloezie vanaf je smartphone. Heb je je smartphone even niet bij de hand, dan kun je zelfs je slimme assistent Siri of Alexa vragen of zij je jaloezie willen openen of sluiten! Makkelijker wordt het niet!

Slimme rolgordijnen op maat

Woonkamer jaloezieën op maat

Een goede jaloezie is een jaloezie op maat. Bij Smartblinds kun je eenvoudig jouw op maat gemaakte jaloezieën samenstellen. Vul de maten van je raam in, kies de montage, je kleur en aan welke zijde je de motor wilt kunnen bedienen. Wij zorgen ervoor dat jij binnen een mum van tijd aan de slag kun gaan met de installatie van je jaloezie bij je thuis. Heb je vragen over de producten of ondersteuning nodig bij het opmeten of installeren van je jaloezieën? Via een online adviesgesprek staan onze adviseurs iedere werkdag voor je klaar om je te ondersteunen of antwoord te geven op al je vragen!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen