Search

Slimme badkamer

Smart home producten in de badkamer

Slimme producten. Zelfs in de badkamer vind je ze terug. Vaak zijn het niet de vaakst voorkomende slimme apparaten die je tegenkomt op de badkamer. Smart home producten van je badkamer moeten namelijk ook aan wat meer eisen voldoen dan de reguliere smart home apparaten. Denk bijvoorbeeld aan waterbestendigheid en luchtvochtigheid. Smartblinds neemt je mee langs een aantal smart home producten die goed inzetbaar zijn in je badkamer.

smart badkamer

Een slimme badkamer spiegel

De spiegel. Misschien is het wel het belangrijkste item van je hele badkamer. Ongemerkt kijk je vaker in de spiegel dan dat je zelf misschien denkt. Wist je dat de gemiddelde vrouw 55 minuten per dag in de spiegel kijkt?! Omgerekend is dit gemiddeld zo'n 2 weken per jaar dat je naar je eigen spiegelbeeld kijkt! Een slimme spiegel maakt naar jezelf kijken nog makkelijker, en leuker. Zo heeft een slimme badkamer spiegel verschillende handige functies:

smart badkamer
LED-verlichting

De slimme LED-verlichting om de rand van de klok zorgt ervoor dat je goed licht hebt terwijl je je klaarmaakt. Hierdoor wordt je morning routine of make-up routine net wat gemakkelijker.

Digitale klok

De meeste slimme badkamer spiegels hebben een ingebouwde digitale klok. Zo heb je altijd de tijd bij de hand. Wel zo handig als je je moet klaarmaken voor een belangrijke afspraak of feestje, waarbij je niet te laat mag komen.

Speakers

Afhankelijk van de slimme badkamer spiegel die je haalt, beschikken de meeste slimme spiegels ook nog eens over speakers. Zo kun je tijdens je make-up routine of tijdens het douchen genieten van jouw favoriete nummers.

 

Slimme badkamer raamdecoratie

In de badkamer wordt je niet graag bekeken door vreemden. Privacy is in deze ruimte een belangrijk aspect. Daarom is slimme raambekleding in de badkamer zeker geen overbodige luxe. Smartblinds heeft verschillende soorten slimme raamdecoratie die gebruikt kan worden in de badkamer. Denk aan elektrische rolgordijnen, of elektrische plisségordijnen die beiden verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stoftransparanties. Stel timers in wanneer je raambekleding gesloten is, of geef je raamdecoratie de opdracht te sluiten via spraakbesturing of je smartphone.

slimme badkamer raamdecoratie

Slimme verlichting in je smart badkamer

Aan alleen de verlichting van je slimme spiegel heb je helaas niet genoeg. Slimme spotjes of een slimme plafondlamp zijn hierom niet overbodig. Waar je goed op moet letten bij de aankoop van je slimme verlichting is de waterbestendigheid. Slimme lampen zijn voorzien van een zogenoemd IP-waarde kenmerk. Dit kenmerk geeft aan in welke mate een lamp waterbestendig is. Dit kan bijvoorbeeld spatwaterdicht zijn, of bestendig tegen waterstralen. Let er bij de aankoop van je slimme badkamer lamp dus goed op of je lamp wel de benodigde waterbestendigheid heeft.

slimme badkamer spiegel

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere smart home apparaten die je kunt toevoegen aan je badkamer. Een slimme thermostaat waarmee je per kamer de temperatuur kunt regelen is voor een ruimte als de badkamer ook super handig voor een vochtige en vaak warme ruimte als de badkamer. Voor inspiratie over smart home producten in andere ruimtes kun kijken naar ons overzicht van smart home producten per kamer!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen