Search

Slimme keuken

Slimme apparaten in de keuken

De keuken is misschien wel de meeste variërende ruimte van je huis. Je komt er logischerwijs om eten te maken, maar de keuken dient ook als een gezellige plek om met je gezin/familie te kletsen of spelletjes te doen aan de grote eettafel. In de keuken ben je vaak met je handen bezig. Je hebt je handen wellicht dus ook vaak vol, of ze zijn vies. Om jouw keuken net wat gebruiksvriendelijker te maken kun je je keuken omtoveren tot een slimme keuken, voorzien van smart home apparaten. Smartblinds licht je de smart home apparaten toe die jouw keuken maken tot een echte slimme keuken.

slimme keuken

Slimme oven

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Een zware dag op werk waarop er maar weinig goed mag gaan. Het laatste waar je na zo'n dag werken op zit te wachten is urenlang zwoegen in de keuken voor wat lekkers op tafel. Het liefst maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk, met een diepvriespizza of kant- en klare ovenmaaltijd. Een slimme oven maakt dit nog makkelijker. Je kunt je oven namelijk op afstand bedienen. Ben je klaar met werk en ga je richting huis? Stel dan in dat je oven voorverwarmd is op het moment dat jij thuiskomt. Je kunt je pizza direct in de oven leggen en na 12 minuten wachten ben je je slechte dag weer vergeten. Een slimme oven is dus de perfecte toevoeging aan een slimme keuken.

slimme oven

Smart display

Een smart display is een ontzettend handig item om in je slimme keuken aanwezig te hebben. Via je smart display, ook wel smart home hub genoemd heb je toegang tot je eigen smart home en het internet. Bekijk bijvoorbeeld kookvideo's of zoek naar de lekkerste recepten over het internet. Zo maak jij de lekkerste gerechten aan de hand van recepten die je vanaf je smart display kunt zien! Ook kun je je andere slimme keukenapparaten bedienen vanaf jouw smart display. Hij dient namelijk als centrale hub van je smart home. Vraag je smart display via spraakbesturing bijvoorbeeld ''Hey Google, verwarm de oven voor op 200°C hete lucht.'' Je smart display zal de oven in werking zetten.

smart display

Slimme verlichting

Een slimme keuken is geen slimme keuken zonder slimme verlichting. Verlichting is essentieel in de keuken. Je moet goed kunnen zien waar je mee bezig bent. In de keuken ben je namelijk aan het werk met scherpe messen, kokend water en andere apparaten waarmee je jezelf kunt verwonden. Om te voorkomen dat jij dagelijks pleisters moet plakken is goede verlichting een must. Smart home verlichting heeft net dat beetje extra voor jouw keuken. Via je smartphone of met je stem kun je je lichten aan- en uitzetten, maar heb je bijvoorbeeld ook controle over de lichtkracht. Ben je bijvoorbeeld klaar met koken en ga je even lekker aan tafel zitten om te genieten van wat je gemaakt hebt, dan kun je wat meer sfeer maken met je verlichting. Dim het licht dan iets, of stel een wat warmere en sfeervolle kleur in.

Verlichting keuken

Ook de ramen van je keuken kun je natuurlijk voorzien van smart home bedienbare raamdecoratie. Smartblinds heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten keuken raambekleding. Welke raamdecoratie het beste bij jou slimme keuken past, hangt natuurlijk af van jouw smaak en stijl. Zo hebben we voor een moderne keuken luxe keuken plisségordijnen en voor een natuurlijke uitstraling jaloezieën voor jouw keuken!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen