Search

Spare plisségordijn

Geniet van optimaal comfort én bespaar energiekosten met onze elektrische Spare plisségordijnen! Onze Spare collectie bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen met een honingraatstructuur, wat zorgt voor een isolerende werking. De collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren en is zowel met een celstructuur van 25 mm als 45 mm te verkrijgen. Graag de bovenkant van je plisségordijnen open kunnen laten staan? Kies tijdens het samenstellen van jouw slimme plisségordijnen dan voor een Top-Down & Bottom-up systeem!
vanaf € 0,00
Product met motor? Gratis oplaadkabel bij je bestelling!
Gratis verzending van alle bestellingen
Eenvoudig & snel te installeren
Beoordeeld met een 4.4/5
hoogwaardige
designproducten
Onderdeel van een veilig en verbonden smart home ecosysteem
Eve MotionBlinds
Apple
Google
Alexa
THREAD
Bluetooth
De slimme plisségordijnen van Smartblinds bevatten een Eve MotionBlinds motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat onze slimme raamdecoratie optimaal samenwerkt het smart home platform van Apple: Homekit. Smartblinds werken dus rechtstreeks samen met jouw HomeKit devices! Wil je je Smartblinds integreren binnen een ander smart home platform, zoals bijvoorbeeld Google Home? Dan is onze Wi-Fi bridge vereist. Ontdek alle mogelijkheden hier.

Hoe het werkt

Hoe het werkt
Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve MotionBlinds motoren. Deze motoren zijn ontworpen om de privacy van de gebruiker bij elke stap te beschermen. Gegevens worden niet in een Cloud, maar lokaal op de motor opgeslagen. De accu bevindt zich in de motor zelf en is eenvoudig op te laden via een USB-C kabel. Een volle accu gaat bij normaal gebruik ongeveer een jaar mee.

Specificaties & productinformatie

Collectie: Spare
Materiaal: 100% Polyester (PES)
Transparantie(s): Keuze uit lichtdoorlatend of verduisterend
Kenmerken: Basic non-woven HoneyCell stof
Structuur: Non-woven
Honingraatstructuur: Keuze uit 25 mm of 45 mm
Dikte stof: 0,18 - 0,21 mm
Geluid: Onze motoren maken geluid als deze in beweging zijn. Het geluidsniveau is afhankelijk van diverse factoren en verschilt daardoor per ruimte, ondergrond, systeem, etc.
Vlamwerend: Nee
Waterproof: Nee
Schoonmaak: Ja (vochtige doek)
Duurzaam (gerecycled): Nee
OkoeTex keurmerk: Ja
Verpakking: Bij elke bestelling wordt een extra lange USB-C kabel en een instructiehandleiding meegeleverd
Garantie systeem: 2 jaar
Garantie motor: 5 jaar

Stof

De Spare collectie is gemaakt van polyester en heeft een honingraatstructuur. De verduisterende variant van de collectie beschikt over een reflecterende witte achterzijde en heeft daardoor een extra sterke isolerende werking. De collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren en is zowel te kiezen als lichtdoorlatend of verduisterend. Ook kun je kiezen tussen een honingraatstructuur van 25 mm of 45 mm. De celstructuur van 25 mm ziet er verfijnd en klassiek uit en wordt meestal toegepast op kleinere ramen. Tot slot is de stof eenvoudig schoon te houden met een vochtige spons.

Product

Smartblinds zijn eenvoudig te monteren en je installeert ze binnen een minuut! Met de draadloze motor hoeven je Smartblinds niet continue aangesloten te zijn op stroom. Bij normaal gebruik hoef je ze maar 1 tot 4 keer per jaar via een USB-C kabel op te laden. Onze producten werken op het Thread netwerk en zijn binnenkort zelfs te updaten naar Matter. Het nieuwste protocol binnen de smart home wereld, waardoor je Smartblinds eenvoudig koppelt met de bekendste smart home platformen.

De pakkethoogte van de stof is afhankelijk van de hoogte van het plisségordijn (lees meer). De hoogte van het systeem staat wel vast, deze vind je hieronder.

Systeemafmetingen Top Down

Systeemafmetingen Top Down Bottom Up

Meten & Monteren

Het inmeten en monteren van je slimme plisségordijnen is een fluitje van een cent! Bekijk onze meetinstructies en montagehandleidingen hieronder. Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!

Meten

Meetinstructie: Meetinstructie plisségordijn.pdf

Monteren

Montagehandleiding Top Down systeem: Plisségordijn TD.pdf

Montagehandleiding Top Down Bottom Up systeem: Plisségordijn TDBU.pdf

Programmeren

Bij je bestelling wordt een handige gebruikershandleiding meegeleverd. Deze handleiding bekijk je hier online. In deze handleiding lees je hoe je eenvoudig je blinds activeert, indien nodig begin- en eindposities wijzigt en een eventuele afstandsbediening koppelt.

Binnenkijken voor inspiratie

banner
banner
banner
banner