slimme jaloezieën

Nu de energiekosten steeds meer vragen van onze portemonnee zijn we met zijn allen op zoek naar mogelijkheden om energie en geld te besparen, zodat we aan het einde van de maand nog wat zakcenten overhouden voor leuke dingen. De bekende bespaarmogelijkheden zoals; minder lang douchen of de verwarming minder aan, kennen we allemaal al wel. Een minder voor de hand liggende, maar zeker niet onbelangrijke energiebesparende oplossing is; slimme raamdecoratie. Wij leggen je graag uit hoe je energie en kosten kan besparen met onze elektrische jaloezieën.

Isolerende raamdecoratie

Een van de eerste stappen die consumenten nemen bij het verduurzamen en energiezuinig maken van het huis is het isoleren ervan. Door goede isolatie in huis blijft je woning in de zomer koel en in de winter juist warm. Dit zorgt er in de zomer voor dat je geen airco nodig hebt en dat in de winter je verwarming minder (tot niet) aan hoeft.

Ook isolerende raambekleding kan bijdragen aan de verduurzaming van je woning. Een goede jaloezie kan je bijvoorbeeld veel energiebesparing opleveren, omdat de warmte in de zomer en in de winter de kou beter buiten wordt gehouden.

Energie besparen met slimme jaloezieën

Een van de nieuwste producten bij Smartblinds zijn slimme jaloezieën. Door de slimme bediening kunnen jaloezieën je helpen om energie te besparen en daardoor de kosten op de energierekening te verlagen. Slimme bediening betekent bij ons; bediening via je smartphone. Dit houdt in dat je jouw jaloezieën kan bedienen via je smartphone, hoe fijn is dat! Daarnaast biedt de slimme bediening nog vele mogelijkheden, waaronder het instellen van slimme scenes. Deze slimme scenes kunnen je helpen om energie te besparen in huis. Wil je hier meer over weten? Lees dan het artikel over smart home scènes om energie te besparen.

Met slimme jaloezieën kosten besparen

Naast het besparen van energie, kan je met slimme jaloezieën ook kosten besparen. Door onze slimme jaloezieën aan te schaffen heb jij zeker de komende tien jaar geen nieuwe raamdecoratie nodig. Onze jaloezieën zijn van goede kwaliteit en gaan jaren mee. Daarnaast hebben de jaloezieën een tijdloze uitstraling waardoor je er ook niet snel op bent uitgekeken. Slimme jaloezieën zijn een goede investering. Het helpt je om energie te besparen, voorziet je huis van enorm gemak, zijn tijdloos én gaan jaren mee. Dit alles resulteert in lagere kosten, aangezien je de komende jaren geen nieuwe raamdecoratie hoeft en je kosten bespaart op je energierekening.

Bekijk het aanbod van Smartblinds

Benieuwd naar het aanbod slimme raamdecoratie? Bekijk dan al onze producten. Heb jij vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice die elke werkdag voor je klaar staat van 09:00 tot 17:00!