Search

Een interieur dat samenwerkt

Het grote voordeel van smart home is dat je meerdere apparaten in huis met elkaar kunt laten samenwerken. Deze samenwerking maakt het mogelijk om processen in huis te automatiseren en zorgt voor meer comfort, veiligheid en duurzaamheid in huis. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat bij zonsondergang je slimme raamdecoratie automatisch sluit en je interieurverlichting tegelijkertijd aanspringt. Heb jij lampen in huis die niet slim zijn? Geen probleem! Ook deze lampen kun jij onderdeel maken van jouw Apple smart home. Ontdek hoe!

Raamdecoratie met Eve Motionblinds Motoren

Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve MotionBlinds motoren. Deze motoren met Apple HomeKit certificering zijn in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems ontwikkeld om een naadloze integratie met de bekendste smart home platformen mogelijk te maken. Dit betekent dat de Eve MotionBlinds motoren moeiteloos samen werken met Apple HomeKit.

De slimme stekker van Eve

Met de Eve Energy maak je elk willekeurig elektrisch apparaat in huis slim. Dat betekent dat je jouw bestaande lampen om kunt toveren tot smart home lampen en onderdeel kunt laten zijn van slimme scènes. De stekker maakt spraakbediening mogelijk en geeft bovendien inzicht in het energieverbruik van het apparaat. Via bluetooth of Thread werkt de Eve Energy rechtstreeks samen met je andere slimme apparaten. Ook versterkt de slimme stekker het Thread-netwerk in je huis, waardoor jouw smart home connectiviteit overal op zijn best is!

Laat apparaten samenwerken

Door apparaten te laten reageren op elkaar en te laten samenwerken kun je het energieverbruik van je woning verminderen en het comfort verhogen. Smart home maakt het mogelijk apparaten zo efficiënt mogelijk in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een airco die automatisch uitgaat als je slimme thermostaat een bepaalde temperatuur meet. Of je slimme rolgordijnen die automatisch naar beneden bewegen als je woning opwarmt van de zon. Heb je met TV kijken altijd last van een reflectie in je beeld? Sluit je televisie aan op een Eve Energy en stel in dat je raamdecoratie altijd sluit als je TV aanstaat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De voordelen van Smartblinds

Door Smartblinds te integreren in je slimme woning breng je je interieur tot leven. De automatische bediening van je raamdecoratie zorgt voor dagelijks enorm veel gemak en stelt je bovendien in staat om met een veilig gevoel je huis te kunnen verlaten. Dankzij de draadloze motor is de installatie zo achter de rug en met de meegeleverde lange USB-C kabel laad je je Smartblinds eenvoudig op. Bij normaal gebruik is dit zelfs maar 1 à 2 keer per jaar nodig. Met bijkomende voordelen zoals warmtewering en handige isolerende functies van zowel onze rolgordijnen als plisségordijnen, kun je met je slimme raamdecoratie ook nog een hoop geld besparen!

Join the Smart Family
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 20% korting op je eerste bestelling. Bovendien houden we je op de hoogte van onze nieuwste producten, exclusieve acties en alle mogelijkheden van slimme raamdecoratie.

Klaar om je smart home te upgraden?

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen