Search

Elektrische binnenzonwering

Zonwering is er in verschillende vormen. Binnenzonwering, buitenzonwering, handbediend of elektrisch. Smartblinds heeft een divers assortiment aan elektrische binnenzonwering. Onze op maat gemaakte elektrische zonwering is duurzaam geproduceerd, en kan jouw zowel 's zomers als 's winters flink wat geld besparen. Hoe je dit doet en welke soorten elektrische binnenzonwering je uit kunt kiezen? Dat leggen we je graag uit.

Soorten elektrische binnenzonwering

Wat binnenzonwering voor jou is, is het misschien niet voor een ander. Iedereen heeft zijn eigen blik op binnenzonwering. De één wil met zonwering zijn huis verduisteren, de ander neemt genoegen met het blokkeren van de felste zonnestralen. Smartblinds heeft elektrische zonwering voor iedereen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten raamdecoratie. Denk aan een elektrisch (duo) rolgordijn of toch een elektrisch plisségordijn. Deze vormen van elektrische zonwering zijn te bestellen in verschillende kleuren en stoftransparanties, waardoor er altijd een geschikte soort binnenzonwering voor jou is.

Slimme rolgordijnen op maat
Transparante binnenzonwering

Transparante binnenzonwering

Transparante binnenzonwering is de lichtste vorm van zonwering. Je kunt door deze zonwering heenkijken. Andersom zal de zon dus ook nog een zekere zin naar binnen schijnen. Deze zonwering wordt dus vaak gekozen voor ruimtes waar je graag veel natuurlijk licht wilt, zoals de woonkamer.

Lichtdoorlatende binnenzonwering

Lichtdoorlatende binnenzonwering

De lichtdoorlatende binnenzonwering van Smartblinds is vergelijkbaar aan de transparante binnenzonwering. Het verschil zit hem in de mate van transparantie. Door de lichtdoorlatende zonwering kun je niet heenkijken. Hierdoor wordt het voor de zon ook lastiger om door de zonwering heen te komen. Deze binnenzonwering is populair in werkkamers, woonkamers en keukens.

Verduisterende binnenzonwering

Verduisterende binnenzonwering

De meest optimale binnenzonwering is de verduisterende binnenzonwering. Deze zonwering laat geen enkele vorm van zonlicht door waardoor je de ruimte volledig kunt verduisteren. Niet zo gek dat deze zonwering ontzettend populair is als raambekleding voor slaapkamers en badkamers.

Zonwerend plisségordijn

Elektrische plisségordijnen zijn de meest luxe vorm van binnenzonwering. Bij plisségordijnen heb je 2 mogelijkheden: 'Top Down' en 'Top Down Bottom Up'. Bij deze 2 optie kun je je elektrisch plisségordijn van boven én onder bedienen. Hierdoor kun je zowel onder als boven het plisségordijn voor lichtinval zorgen. Wil je de ruimte volledig verduisteren? Sluit dan je plisségordijn volledig.

Binnenzonwering plisse

Zonwerend rolgordijn

Een zonwerend rolgordijn is niet alleen functioneel, maar ook nog een super stijlvol. Zonwerende rolgordijnen van Smartblinds verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Hierdoor is er altijd een zonwerend rolgordijn wat bij jou past. Zonwerende rolgordijnen van Smartblinds zijn warmtewerend en isolerend. Daarnaast heeft Smartblinds ook duo rolgordijnen. Hiermee kun je nog meer spelen met de lichtinval in huis.

zonwerend rolgordijn

Combineer je binnenzonwering met een elektrische gordijnrails

Neem je niet genoegen met de verduistering van je binnenzonwering? Maak je huis dan af met een elektrische gordijnrails. Hiermee maak je je huidige gordijn smart en kun je hem koppelen aan je andere elektrische binnenzonwering. Zo hoef je niet elke dag meer te slepen met je gordijnen, maar kun je je gordijn openen en sluiten met je smartphone!

elektrische zonwering binnen
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen