Search

Lichtdoorlatende raamdecoratie

Met lichtdoorlatende raambekleding creëer je de perfecte match tussen licht en zon in huis, in combinatie met de perfecte mate van privacy. Met de lente voor de deur, wil je natuurlijk ook in huis kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Om die reden kun je bij Smartblinds de hele maand maart jouw slag slaan op lichtdoorlatende raambekleding. Bekijk de collectie, vraag stalen aan en bestel jouw lichtdoorlatende Smartblinds volledig op maat!

(ge)zon(d) licht in huis

Door te kiezen voor lichtdoorlatende raambekleding kies je voor natuurlijk licht in huis. Natuurlijk licht kan ontzettend veel doen. Als onderdeel van de menselijke biologische klok, zorgt het tot je nemen van voldoende daglicht voor een betere nachtrust. Daarnaast verhoogt natuurlijk licht de productiviteit van de mens, zowel in het huishouden als op de kantoorvloer. Niet alleen zorgt veel licht in huis dus voor ontzettend veel stijl, je gezondheid profiteert er ook nog eens flink van!

licht in huis
Bespaar energie

Door meer natuurlijk licht via de ramen in te laten, is het binnen logischerwijs niet meer nodig om de lampen te laten branden. Door deze besparing kun je weer een leuk geldbedrag besparen op je energierekening. Niet alleen is dit goed voor jouw portemonnee, ook het milieu gaat er sterk op vooruit wanneer men meer profiteert van een natuurlijke lichtbron! Daarnaast gaan je lampen door deze aanpassing langer mee, waardoor je minder snel nieuwe lampen hoeft te halen!

bespaar energie
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen