Search

Rolgordijnen in de woonkamer

De woonkamer. Misschien is het wel de belangrijkste ruimte van je huis. Alles en iedereen komt er samen en je beleeft er de mooiste momenten met je vrienden, familie en andere naasten. Een goed ogende en stijlvolle woonkamer is dan ook een zeer mooie bijkomstigheid. Gelukkig kun je met slimme rolgordijnen in de woonkamer alle aandacht van jouw visite trekken. Smartblinds zijn namelijk niet zomaar rolgordijnen. We leggen het je uit!

Slimme bediening met je smartphone

Smartblinds zijn niet zomaar doodgewone rolgordijnen. Het zijn speciale slimme rolgordijnen die voorzien zijn van een Eve MotionBlinds motor. Deze motor kun je via een handige QR-code aan het koord van het rolgordijn verbinden met je smart home platform, zoals bijvoorbeeld Apple HomeKit. De verbinding met je smart home platform opent een wereld aan bedieningsmogelijkheden. Zo kun je naast bediening via je smartphone, ook je smart home assistent via spraakopdrachten aansturen tot bediening van je woonkamer rolgordijnen. Wil je helemaal niks meer hoeven te doen. Stel dan via je smart home hub automatiseringen in waardoor jou woonkamer raambekleding aan de hand van bepaalde triggers, zoals bijvoorbeeld buitentemperatuur in beweging worden gezet!

rolgordijnen woonkamer

Geniet van stijl als nooit tevoren

De slimme bedieningsopties gaan niet ten koste van het design van je woonkamer rolgordijn. Smartblinds geven je raam een strakke en modernere uitstraling, maar met de juiste stofkeuze passen je rolgordijnen ook uitstekend in een andere interieurstijl. Zo kun je met een mooie beige of zandkleur je rolgordijnen perfect gebruiken als Scandinavische raambekleding, of verrijk je landelijke woonkamer met een paar antraciete rolgordijnen! Doordat je de slimme rolgordijnen voor jouw woonkamer volledig naar wens op 100% op maat samen kunt stellen, ben je verzekerd van rolgordijnen die bij jouw woonkamer passen.

rolgordijn woonkamer

Natuurlijk licht, of privacy?

De woonkamer is een plekje voor jou en je gezin om tot rust te komen. Je hebt waarschijnlijk dan ook liever niet dat eenieder zomaar jouw in jouw woonkamer kan gluren. Smartblinds heeft hier een uitstekende oplossing voor. Het assortiment van Smartblinds rolgordijnen voor de woonkamer bestaat namelijk uit verduisterende, transparante maar ook lichtdoorlatende rolgordijnen. Dit zijn rolgordijnen die als een gouden middenweg zijn gemaakt voor jouw woonkamer. De lichtdoorlatende rolgordijnen van Smartblinds laten veel natuurlijk licht door, maar behoeden je toch van pottenkijkers, omdat het rolgordijn niet transparant is. Hierdoor kun je genieten van de perfecte verhouding tussen privacy en natuurlijk licht in je woonkamer.

lichtdoorlatende rolgordijnen woonkamer

Een aangenaam woon(kamer)klimaat

Met raambekleding kun je ook voorkomen dat het 's zomers of 's winters te warm of te koud wordt in je woonkamer. Door je slimme rolgordijnen van je woonkamer handig in te zetten op de juiste momenten kun je 's zomers de hitte zo goed mogelijk buiten de deur houden, terwijl je in de winter met je woonkamer rolgordijnen de warmte juist in huis kunt houden. Je rolgordijnen dienen namelijk als een soort isolerende laag tussen de buitenlucht en de lucht in jouw huis. Wil jij meer lezen over het isoleren met raambekleding? Dan kun je ons artikel lezen over isolerende raambekleding!

isolerende raambekleding woonkamer

Een woonkamer rolgordijn naar wens

Bij Smartblinds pas je je woonkamer rolgordijn volledig aan naar jouw wensen. De elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn ten eerste 100% op maat. Dat wil zeggen, dat jij zelf de afmetingen van jouw raam kunt opmeten. Wij zorgen ervoor dat je rolgordijnen perfect in of op jouw raam passen. Het is volledig aan jou of je een rolgordijn met cassette wilt of liever alleen zijsteunen hebt. De kleur van jouw cassette of zijsteunen en onderlat, kun je ook zelf kiezen. Op die manier heb jij de complete look van jouw rolgordijn zelf in de hand. Bekijk onze producten eens en stel je product zelf eens samen!

woonkamer rolgordijn

Hulp bij de keuze

Rolgordijnen in de woonkamer zijn een lastige keuze. Daarom willen we jou bij Smartblinds zo goed mogelijk helpen om jou te verzekeren van de juiste keuze. Heb je vragen of hulp nodig, maar kun je geen antwoord vinden op onze website? Dan kun je onze medewerkers raadplegen via de chat. Ook is het mogelijk om zonder enige kosten een online adviesgesprek in te plannen! In dit adviesgesprek kun je in een online video meeting met al je vragen terecht bij één van onze experts! Zij geven je antwoord en kunnen je een passend advies geven.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen