Verduisterende rolgordijnen

De zomer is begonnen en dat betekent dat het buiten lang licht is en er (hopelijk) warme dagen onze kant op komen. Overdag is dit heel leuk en fijn, maar ’s avonds wanneer je wilt slapen is dit wat minder voordelig. Je kamer is niet donker wanneer je wilt slapen en het is er hoogstwaarschijnlijk ook niet heel koel. Wist jij dat je dit gemakkelijk op kan lossen met onze verduisterende raamdecoratie? Lees snel verder want wij vertellen je alle voordelen van onze verduisterende rolgordijnen!

Geen licht in je kamer
Een bekend kenmerk van verduisterende rolgordijnen is dat ze geen licht doorlaten. Verduisterende rolgordijnen zijn hiermee ideaal voor in je slaapkamer. Wanneer er te veel licht in je slaapkamer komt op het moment dat jij wilt slapen, slaap je minder diep en begin je daardoor met minder energie aan de dag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom zijn verduisterende rolgordijnen ideaal om voor je ramen in de slaapkamer te hangen.

TIP: Wil jij helemaal geen licht in je slaapkamer? Kies dan voor een ‘op het venster’ montage. Dit zorgt ervoor dat de rolgordijn stof helemaal over je raam heen valt en er geen lichtranden meer te zien zijn.
Verduisterende rolgordijnen
Een koel huis
Naast het kenmerk dat de verduisterende stof geen licht doorlaat houdt de stof ook de zon en tegelijkertijd de warmte tegen. De verduisterende stof is een wat dikkere en vaak ook dubbele stof. Deze stof houdt de zon goed tegen en daarmee de warmte buiten. Wordt jouw huis tijdens zonnige dagen erg warm? Kies er dan voor om een verduisterende stof voor de ramen waar de zon op schijnt op te hangen. Dit zorgt ervoor dat jouw huis koel blijft tijdens warme dagen!
Koel in huis
Slimme mogelijkheden
Onze raamdecoratie is slim. Dit betekent dat onze rolgordijnen elektrisch worden aangestuurd via je smartphone. Het is zelfs mogelijk om slimme scenes in te stellen. Wil jij dat je huis koel blijft zelfs als je niet thuis bent? Dit kan met de inzet van slimme scenes! Stel de scene zo in dat je rolgordijnen omhooggaan wanneer het nog koel is buiten en naar beneden gaan wanneer het warm wordt of de zon erop begint te schijnen. Je kan de scene geheel naar eigen wens instellen. Smartblinds hebben daarnaast nog veel meer slimme opties, zo kunnen ze samenwerken met andere slimme apparaten. Wil jij hier meer over weten? Zie hoe Smartblinds samenwerken met andere slimme apparaten!
Verduisterende raambekleding

Smartblinds op maat gemaakt

Wij vinden dat Smartblinds geschikt moeten zijn voor ieder huis en interieur. Daarom worden onze Smartblinds op maat gemaakt zodat ze ook in jouw huis passen! Daarnaast hebben wij veel verschillende stoffen in meerdere kleuren in ons assortiment zodat het in ieder interieur past! Bekijk onze ruime collectie rol- en duo rolgordijnen.