Plisségordijnen, wat zijn de voordelen?

Plisségordijnen zijn misschien wel de meest veelzijdige en apartste soort raamdecoratie die er is. Zo hebben ze verschillende eigenschappen en kenmerken, waarmee ze zich onderscheiden van andere soorten raamdecoratie. Wij leggen je uit welke voordelen slimme plisségordijnen jou kunnen bieden en waarom jij ze in huis moet halen!

Slimme bediening

De elektrische plisségordijnen van Smartblinds zijn allemaal voorzien van een slimme motor hebben. Dit betekent dat je de plisségordijnen niet handmatig via het koord bedient, maar via je smartphone. Het is natuurlijk altijd nog mogelijk om je plisségordijnen handmatig te biedenen. Met een simpel klein rukje zet jij je slimme plisségordijnen in beweging. Heb jij als smart home platform in huis Apple HomeKit, dan kun je onze slimme plisségordijnen direct verbinden met de Home-app van Apple. Onze plisségordijnen, rolgordijnen en duo-rolgordijnen zijn allemaal door Apple gecertificeerd, waardoor je ze direct aan jouw smart home kunt toevoegen. Via de smart home app van jouw platform kun je jouw Smartblinds apart of tegelijk bedienen. Heeft jouw smart home platform een spraakassistent? Dan kun je jouw plisségordijnen ook bedienen door middel van spraakopdrachten. Daarnaast kun je je Smartblinds toevoegen aan jouw favoriete slimme scènes. Door je slimme plisségordijnen toe te voegen aan de automatiseringen in jouw huis, hoef jij niet langer achterom te kijken. Je plisségordijnen doen het werk voor je.

slimme bediening plisségordijn

Geschikt voor ieder interieur

Plisségordijnen worden algemeen beschreven als luxe raambekleding. Het uiterlijk, design en gebruiksgemak van plisségordijnen bevestigt dit. Plisségordijnen hebben een sfeervolle uitstraling die in vrijwel ieder interieur past. Het reliëf in de stof wordt veroorzaakt door de kruising van de 2 stofbanen waaruit een dubbel plisségordijn bestaat. Je kunt jouw slimme plisségordijnen geheel naar jouw wensen samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtdoorlatend plisségordijn voor jouw woonkamer en een verduisterend plisségordijn voor de slaapkamer. Om jou te verzekeren van de juiste kleur en stofkeuze, kun je bij Smartblinds gratis stofstalen bestellen.

plisségordijn in ieder interieur
isolerend plisségordijn
Isolerend
Door de dubbele stofbanen die onze plisségordijnen hebben ontstaat er wanneer het plisségordijn gesloten wordt een honingraat patroon van luchtkamertjes. De luchtkamertjes vullen zich met lucht waardoor lucht van buiten moeilijk via het raam naar binnen kan en warmte niet langer verloren gaat via je ramen. Plisségordijnen zijn dus ideaal om 's winters en 's zomers je huis beter te isoleren!
plisségordijn geluidsdempend
Geluidsdempend
De lucht in de luchtkamertjes van onze plisségordijnen heeft niet alleen een isolerende werking, maar is ook nog eens geluidsdempend. De stilstaande lucht houdt naast warme of koude lucht ook geluid tegen. Zo heb jij geen last van rumoerige buren en kun jij thuis zonder overlast te creëren zelf een feestje geven.

Lichtinval en privacy

Plisségordijnen zijn de ideale soort raambekleding om jouw gewenste privacy en lichtinval te creëren. Plisségordijnen onderscheiden zich met het volgende: ze zijn ook te bestellen in een Top Down Bottom Up versie.

Top Down Bottom Up houdt in dat je naast de normale functie van een gordijn dat je kunt laten zakken ook de bovenkant van je plisségordijn in beweging kunt zetten. Hierdoor wordt het mogelijk om licht door te laten aan zowel de boven- als onderkant van je plisségordijn. Zo ontstaat er een lichtinval zoals je nog nooit eerder in huis hebt ervaren!

Plisségordijn TDBU

Zoals je hebt kunnen lezen verschillen plisségordijnen erg veel ten opzichte van andere soorten raambekleding. Naast het unieke design en de uitstraling bieden slimme plisségordijnen van Smartblinds ontzettend veel bedieningsmogelijkheden en opties. Geef je interieur een upgrade en stel jouw slimme plisségordijnen eenvoudig op maat samen!