Raamdecoratie voor de babykamer

Het inrichten van de babykamer is iets waar veel ouders naar uitkijken. Voordat de baby komt worden er al plannen bedacht voor een perfect uitziende, maar ook praktische babykamer. Wanneer het om een babykamer gaat wordt vaak alles tot in de puntjes bedacht en uitgevoerd! Een van de moeilijkste dingen is vaak het uitkiezen van raamdecoratie voor de babykamer. In dit artikel vertellen wij de handigsten feitjes tips over elektrische raamdecoratie in de babykamer!

Lichtinval in de babykamer

Baby’s slapen niet alleen ’s nachts maar ook overdag. Dit betekent dat er in de babykamer raamdecoratie moet hangen die voor voldoende verduistering zorgt. Niet alleen om het licht maar ook de warmte buiten te houden. Het is belangrijk dat baby’s voldoende rust krijgen in de slaapkamer en goed door kunnen slapen door middel van verduisterende én zonwerende raamdecoratie. Wil jij weten wat voor passende elektrische rolgordijnen wij voor de babykamer hebben? Lees dan snel verder!

Verduisterende en zonwerende elektrische raamdecoratie

Er zijn meerdere soorten rolgordijnen die passend zijn voor de babykamer. Ten eerste; elektrische verduisterende rolgordijnen voor in de babykamer. Met verduisterende rolgordijnen heb je geen gewone gordijnen meer nodig. De rolgordijnen zijn alleen al voldoende verduisterend en bijna altijd ook zonwerend. Ideaal voor de babykamer!

Daarnaast kan je ook kiezen voor transparante rolgordijnen. Als je voor deze optie kiest heb je nog verduisterende gordijnen nodig die je voor de rolgordijnen kan ophangen. Zo zorg je ervoor dat de baby rustig kan slapen, ook als het buiten licht is. Door alleen de gordijnen open te doen komt er al voldoende licht naar binnen door de transparante rolgordijnen, hiervoor hoeven ze niet eens omhoog te gaan!

Een derde optie is om elektrische duo rolgordijnen op te hangen in de babykamer. Duo rolgordijnen hebben twee verschillende hang mogelijkheden. Zo kan je makkelijk wisselen tussen de twee opties. Ideaal voor de babykamer.

De voordelen van elektrische raamdecoratie in de babykamer

Nu horen wij je denken; waarom zou ik kiezen voor elektrische rolgordijnen in de babykamer? Daar hebben wij meerdere redenen voor!

Zo kan de raamdecoratie op afstand worden bediend, wil jij je baby in bed doen voor een middagdutje? Dan kan jij van tevoren slimme scenes instellen zodat de raamdecoratie naar beneden gaat wanneer jij je baby naar bed doet. Hiervoor hoef je zelf niks meer te doen!

Daarnaast zijn de elektrische rolgordijnen draadloos en te bedienen via je smartphone. Dit betekent: geen lange koorden meer! Is jouw kindje iets ouder en speelt die graag met alles wat die ziet in een kamer? Met elektrische rolgordijnen in de babykamer hoef jij niet meer bang te zijn dat je kind per ongeluk verstrikt raakt in een koord. Dat is namelijk volledig verleden tijd! Naast deze voordelen zijn er nog talloze voordelen om te kiezen voor elektrische raamdecoratie. Lees hiervoor onze andere stories en ontdek alles over Smartblinds!