Thuisbioscoop

Een thuisbioscoop is een droom voor veel mensen! Geen uitjes meer naar de bioscoop, maar een bioscoop bij jou thuis! Bij het maken van een thuisbioscoop zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk aan het kiezen van de juiste kamer, tv, geluidsinstallatie en natuurlijk de juiste raamdecoratie. In dit artikel geven wij je tips voor het kiezen van de juiste raamdecoratie voor jouw thuisbioscoop!

Raamdecoratie dat past bij het type raam

Raamdecoratie is er in alle soorten en maten. Voor elk raam is er wel passende raamdecoratie. Zo ook voor jouw huis! Heb jij bijvoorbeeld hele grote raampartijen? Dan kan je het beste kiezen voor gordijnen. Heb jij standaardformaat ramen? Dan zijn rolgordijnen een goede optie en laten wij nou net een groot aanbod slimme rolgordijnen hebben! Wij gaan je alles vertellen over deze elektrische variant van rolgordijnen. Maar eerst vertellen wij je over de ideale raamdecoratie in jouw thuisbioscoop! Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder! 

Raamdecoratie in de thuisbioscoop

Heb jij weleens daglicht gezien in een bioscoop? Inderdaad, wij ook niet! Heb jij al een kamer uitgekozen waar jij je thuisbioscoop gaat maken en zijn daar ramen? Kies dan voor verduisterende raamdecoratie. Het ligt vooral aan het type raam dat je hebt om een goede keuze te maken voor welk type raamdecoratie jij gaat. Maar een ding is zeker, de raamdecoratie moet verduisterend zijn! Daarnaast zou het natuurlijk mooi zijn om je raamdecoratie te laten matchen met je interieur. Kies daarom zorgvuldig de kleur van de raamdecoratie uit die past bij jouw thuisbioscoop. Wil jij voor een minimalistische stijl gaan? Kies dan voor rolgordijnen! Zoals wij net vertelden is ons aanbod slimme rolgordijnen erg groot. Benieuwd naar de mogelijkheden van slimme rolgordijnen in een thuisbioscoop? Wij vertellen je alle ins en outs!

Slimme raamdecoratie

Slimme rolgordijnen zijn ideaal voor in jouw thuisbioscoop en wij gaan je vertellen waarom. Slimme rolgordijnen zijn via je smartphone te bedienen. Dit betekent dat jij op de stoel of bank kan blijven zitten en je rolgordijnen omhoog en omlaag kan doen via je smartphone. Zo heb je niet meer last van het gevoel; ik wil niet opstaan, maar kan je gewoon blijven zitten! Daarnaast zijn slimme rolgordijnen erg smart en kunnen zij samenwerken met andere slimme apparaten. Heb jij bijvoorbeeld slimme verlichting in je thuisbioscoop? Laat die dan samenwerken met slimme rolgordijnen! Wanneer de film afgelopen is gaat de verlichting aan en gaan de rolgordijnen omhoog. Hoe ideaal is dat? Daarnaast zijn de rolgordijnen bestuurbaar via Siri. Stel een spraakopdracht in en de rolgordijnen voeren de opdracht automatisch uit. Ons assortiment slimme rolgordijnen zijn allemaal op dezelfde manier te bedienen en hebben allemaal dezelfde mogelijkheden! Lijken slimme rolgordijnen jou de ideale raamdecoratie voor in de thuisbioscoop? Vraag dan gratis stalen aan op onze website en kies de stof en kleur uit die jij wilt! De stalen ontvang je al binnen 1-3 werkdagen in de brievenbus. Wij hopen onze raamdecoratie terug te zien in jouw thuisbioscoop. Vergeet er geen foto van te maken en ons te taggen op social media!