Slimme gordijnen met de elektrische gordijnrails

Nu de wereld steeds slimmer wordt (qua producten). Was het hoog tijd om ook een oplossing te vinden om gordijnen slim te maken. Sinds kort hebben wij elektrische gordijnrails in ons assortiment. Dit is dé oplossing om jouw gordijnen slim te maken! Wij gaan je alles vertellen over onze elektrische gordijnrails!


Wat is een elektrische gordijnrails?

Met een elektrische gordijnrails kan jij je bestaande gordijnen omtoveren tot slimme gordijnen. Onze elektrische gordijnrails is draadloos en te bedienen via je smartphone of een afstandsbediening. De motor werk je makkelijk weg achter het gordijn, zodat die niet in het zicht hangt. Aan de onderkant van de motor zit een USB-C poort. Hier kan jij jouw gordijnrails opladen. Bij normaal gebruik van de gordijnrails hoef je hem maar 1 à 2 keer per jaar op te laden. De gordijnrails is geschikt voor gordijnen met een dubbele of enkele plooi.

Mogelijkheden van de elektrische gordijnrails

Onze elektrische gordijnrails zijn gemakkelijk te bedienen via de woning app van Apple. Wil jij je gordijnrails koppelen aan je smart home? Dan heb je de MotionBlinds Wi-Fi bridge nodig. Met deze bridge kan jij je gordijnrails met je hele smart home laten samenwerken. Zo is het mogelijk om timers in te stellen wanneer jij wilt dat de gordijnen dicht of opengaan. Daarnaast kan je de rails bedienen via spraakopdrachten. Koppel eenvoudig jouw slimme gordijnrails aan je smart home met de MotionBlinds Wi-Fi bridge.

De voordelen op een rijtje

De gordijnrails wordt op maat gemaakt. Meet daarom je venster goed in voordat je de afmetingen doorgeeft. Het inmeten kan je eenvoudig zelf met hulp van onze inmeethandleiding. Naast het inmeten kan je jouw gordijnrails makkelijk zelf ophangen. Wij leveren een installatiehandleiding bij de gordijnrails. Mocht je er niet uitkomen kan je altijd deze handige video bekijken of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder! Een aantal voordelen van de gordijnrails op een rijtje:

  • De motor is draadloos en stil
  • De draadloze motor is eenvoudig op te laden met een USB-C kabel
  • De motor werk je eenvoudig weg achter je gordijn en zit dus niet in het zicht
  • Met de MotionBlinds Wi-Fi bridge koppel je jouw gordijnrails makkelijk aan je smart home
  • Geniet van ultiem comfort en gemak in huis met onze elektrische gordijnrails

Meer over Smartblinds slimme raamdecoratie

Wil je meer weten over slimme raamdecoratie? Smartblinds legt je alles uit over hoe en waarom jij slimme raambekleding in huis moet hebben. Bekijk ons aanbod op de website of doe inspiratie op!