Jaloezieën hout jaloezieën bamboe

In steeds meer huishoudens zijn jaloezieën te zien. Het is tegenwoordig een van de bestverkochte raamdecoratie producten. Jaloezieën zijn stijlvol, creëren sfeer en zorgen voor zowel lichtinval als privacy. Wil jij graag jaloezieën in huis, maar twijfel je tussen houten jaloezieën of bamboe jaloezieën? Wij leggen het verschil voor je uit, zodat jij een keuze kan maken!

Slimme jaloezieën

Een van de nieuwste toevoegingen op onze website zijn slimme jaloezieën. Aangezien het een van de bestverkochte raamdecoratie producten is, mogen jaloezieën natuurlijk niet ontbreken op onze website. Wil jij graag jaloezieën in huis, maar vind je het vervelend dat je ze met de hand moet bedienen? Dan zijn slimme jaloezieën de ideale oplossing! Je bedient ze gemakkelijk met je smartphone. Met een paar clicks gaan je jaloezieën dicht, open, omhoog of omlaag!

Houten jaloezieën

Een zeer populaire jaloezie is die van hout. Ze zijn zeer sfeervol, omdat ze een warme uitstraling hebben. Houten jaloezieën zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor ze in ieder interieur passen. Daarnaast zorgen jaloezieën voor natuurlijke lichtinval. Je kan gemakkelijk zelf je lichtinval en privacy regelen door de jaloezieën te kantelen. Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher voor je interieur!

Bamboe jaloezieën

Voor bamboe jaloezieën geld hetzelfde als voor houten jaloezieën. Ze zijn sfeervol, hebben een warme uitstraling, zorgen voor lichtinval en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch zijn er wel een paar verschillen. Zo zijn jaloezieën van bamboe zeer milieuvriendelijk. Dit komt omdat bamboe volledig afbreekbaar is. Daarnaast groeit bamboe een stuk sneller dan andere houtsoorten. De structuur van de bamboe jaloezie is ook anders dan die van een houten jaloezie. Een jaloezie van bamboe heeft een wat grovere structuur, terwijl de houten jaloezie volledig glad is. Bovendien is de bamboe jaloezie iets lichter in gewicht.

Shop slimme jaloezieën

Ben jij overtuigd geraakt van je keuze? Shop dan nu de slimme jaloezieën op onze website! Heb je nog wat meer informatie nodig over slimme jaloezieën? Lees dan een van onze andere artikelen over slimme jaloezieën. Wil je graag professioneel en gericht advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.