slimme jaloezieen

Jaloezieën zijn tegenwoordig niet meer weg te slaan uit het gemiddelde huishouden en dat begrijpen wij volkomen! Vandaar dat wij onze collectie hebben uitgebreid met slimme jaloezieën en plisségordijnen. Naast het feit dat slimme jaloezieën super functioneel zijn, zijn ze ook nog eens mega stijlvol. Wij lichten de drie meest belangrijke voordelen van jaloezieën toe.

Lichtinval en privacy

Met jaloezieën in huis regel jij gemakkelijk je lichtinval en privacy in huis. Overdag zet je de jaloezieën op een open stand zodat er voldoende daglicht je huis binnenkomt. ’s Avonds kan je de jaloezieën wat meer kantelen zodat er nog wel licht binnenkomt, maar je nog steeds voldoende privacy hebt. ’s Nachts kan je de jaloezieën helemaal kantelen zodat niemand naar binnen kan kijken. Hierdoor komt er ook geen licht meer binnen. Dit betekent dat jaloezieën zowel in de woonkamer als in de slaap- of badkamer kunnen hangen. Jaloezieën hebben een hele stijlvolle uitstraling en wij hebben ze in meerdere kleuren beschikbaar!

Temperatuur binnenshuis reguleren

Jaloezieën hebben een warmte werende eigenschap. Dit betekent dat je de warmte in de zomer buiten kan houden waardoor je huis langer koel blijft. Dit geld ook andersom in de winter. Jaloezieën werken namelijk als goede isolatie wanneer het buiten koud is. Je houdt de warmte dan juist makkelijk binnenshuis en de koelte buiten. Dit kan je ook heel makkelijk regelen door de jaloezieën te laten samenwerken met de Eve Weather. Dit is een slimme thermometer die meet hoeveel graden het buiten of binnen is. Meet de thermometer bijvoorbeeld dat het 21 graden is, dan gaan de jaloezieën dicht waardoor de warmte buiten blijft. Dit is volledig naar eigen wens in te stellen.

Goede kwaliteit

Al onze raamdecoratie is van een zeer goede kwaliteit. Al onze stoffen en materialen zijn getest waardoor onze raamdecoratie zeer lang meegaat. Daarnaast worden de jaloezieën speciaal op maat gemaakt voor jouw huis. (Let dus goed op tijdens het inmeten) Hierdoor zullen je jaloezieën perfect in huis passen!

Slimme bediening

Het grootste voordeel is volgens ons de slimme bediening. Dit betekent dat je niet steeds aan een koord hoeft te trekken of te draaien om ze omhoog, omlaag, dicht of open te doen. Wanneer je een device van IOS hebt gaat de bediening via Apple HomeKit. Heb je een Android device, dan is het nodig om de Smartblinds Wifi Bridge aan te schaffen. Via de woning app van Apple kan je gemakkelijk je jaloezieën bedienen. Stel slimme scenes in en koppel je jaloezieën aan andere slimme apparaten om een volledige smart home scene te creëren. Ontdek meer over de slimme bediening via Apple HomeKit.

Benieuwd naar het aanbod in jaloezieën? Bekijk dan snel onze slimme jaloezieën.