Search

Plisségordijnen in de woonkamer

Waarschijnlijk heb je er nooit zo over nagedacht, maar je woonkamer kan zomaar eens de ruimte in je huis zijn die over de meeste ramen beschikt. Om te voorkomen dat iedereen zomaar in je huis naar binnen kan gluren, is op maat gemaakte woonkamer raambekleding wel zo gewenst. Je wilt in je woonkamer namelijk kunnen genieten van de momenten met je vrienden en familie, waarbij je niet gestoord wilt worden door loerende blikken van vreemdelingen en voorbijgangers. Gelukkig hoef je je met plisségordijnen in jouw woonkamer geen zorgen te maken over deze problemen. Elektrische plisségordijnen in de woonkamer zijn de oplossing om naast privacy ook enorm bij te dragen aan de stijl en functionaliteit van jouw woonkamer!

De voordelen van plisségordijnen in de woonkamer

Een geïsoleerde woonkamer

Slimme plisségordijnen van Smartblinds bieden naast hun functie als eyecatcher in het interieur ook ontzettend veel andere functionele voordelen. Zo fungeert een woonkamer plisségordijn onder andere als isolerende raambekleding. De dubbele stofbaan van onze plisségordijnen vormen samen een honingraat waarin zich lucht verzamelt. Deze luchtlaag vormt een extra isolerende laag tussen de verschillende temperaturen binnen in jouw huis en buiten. Het plisségordijn van jouw woonkamerraam voorkomt onnodig warmteverlies of juist warmtewinst in de zomer.

plissegordijnen woonkamer

De perfecte combinatie tussen licht en privacy

Met plisségordijnen in je woonkamer kun je op verschillende manieren zorgen voor de juiste hoeveelheid licht en privacy. Allereerst hebben we hiervoor de lichtdoorlatende plisségordijnen. Dit zijn plisségordijnen waardoor je niet heen kan kijken, maar wel veel licht doorlaten. Hierdoor heb je zelfs als je het plisségordijn gesloten hebt nog voldoende licht in je woonkamer. Wil je meer licht? Ga dan voor een woonkamer plisségordijn met een top down bottom up systeem. Met dit systeem heb je aan zowel de boven als onderkant van je plisségordijn een motor zitten. Hierdoor wordt het dus mogelijk om niet alleen de onderkant van je plissé te verschuiven, maar kun je ook de hoogte van de bovenkant van je plisségordijn aanpassen. Hierdoor kun je aan beide zijden van je gordijn licht in je woonkamer laten.

plisségordijnen woonkamer

Zelf samenstellen naar jouw wensen

Jouw nieuwe woonkamer plisségordijnen moeten natuurlijk wel bij de rest van jouw interieur of woonstijl passen. Heb jij bijvoorbeeld een landelijk interieur, dan wil je ook landelijk ogende raamdecoratie. Gelukkig kun je bij Smartblinds je plisségordijnen volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Zo kun je de exacte maten van je raam invullen, waardoor je plisségordijn 100% op maat is. Naast de kleur van je gordijnstof kun je ook de kleur van je systeem bepalen, de grootte van de cellen van je honingraat plisségordijn en natuurlijk of je top down bediening wilt of top down bottom up bediening.

Plissé gordijnen woonkamer

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over onze producten, kom je er niet uit tijdens het inmeten of installeren van je slimme plisségordijnen, of wil je graag wat extra informatie achterhalen over onze producten die je niet op onze website kunt vinden? Onze experts staan iedere werkdag voor jou klaar om antwoord te geven op al jouw vragen en je te ondersteunen bij problemen en moeilijkheden. Plan zelf een gratis adviesgesprek in met één van onze experts!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen