Search

Raamdecoratie voor grote ramen

Het kan lastig zijn om raambekleding voor grote ramen te vinden. Bij het bestellen van raamdecoratie heb je vaak te maken met restricties zoals een minimimale en maximale hoogte, of juist de breedte van je raam die weer als een kink in de kabel fungeert. Heb jij grote raampartijen en ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor grote ramen? Dan ben je bij Smartblinds aan het juiste adres. Het aanbod van Smartblinds bestaat uit verschillende soorten raambekleding, die allen in grote maten zijn samen te stellen, waardoor je jouw grote ramen van mooie en bovenal slimme raamdecoratie kunt voorzien. We nemen je even mee door het assortiment.

Voordelen van grote ramen
Grote ramen hebben voordelen en nadelen. Doordat je grote ramen hebt, kun je heerlijk genieten van een breed uitzicht. Dit zorgt voor een goed gevoel waarmee je de buitenomgeving kunt betrekken bij je interieur. Daarnaast komt er via grote ramen ontzettend veel natuurlijk daglicht binnen. Dit kan je kamer oplichten en een nieuwe dimensie geven.
raamdecoratie groot raam raamdecoratie groot raam
Nadelen van grote ramen
Een nadeel van grote ramen is dat het lastiger wordt om je privacy te behouden. De slimme raamdecoratie voor grote ramen van Smartblinds zorgt ervoor dat vreemde mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Ook houd je inbrekers buiten de deur. Met de handige app kun je je smart rolgordijnen laten bewegen, ook als je niet thuis bent. Zo creëer je het idee dat er altijd iemand thuis is waardoor je inbrekers afschrikt. Ook zitten er een aantal nadelen aan het oppervlak van een groot raam. Te veel licht en warmte kan bijvoorbeeld zorgen voor een sauna-effect in de zomer en voor veel warmteverlies in de winter. Met warmtewerende rolgordijnen kun je deze effecten zo veel mogelijk beperken.
Raambekleding groot raam Raambekleding groot raam
Rolgordijnen voor grote ramen
Rolgordijnen dienen als zeer geschikte raambekleding voor grote ramen. Bij grote ramen zoals bijvoorbeeld de schuifpui, is het handig als je raambekleding ook erg functioneel is, zodat je je ramen nog kunt openen of sluiten. Slimme rolgordijnen van Smartblinds zijn erg geschikt. Met 1 swipe op je telefoon zet je jouw grote rolgordijnen in beweging, waardoor het eindeloos trekken aan rolgordijnkoorden verleden tijd is. Ook de duo rolgordijnen van Smartblinds zijn erg geschikt voor grote raampartijen. Je kunt met deze zebra rolgordijnen ook nog eens leuk omgaan met natuurlijke lichtinval.
rolgordijn groot raam rolgordijn groot raam
Plisségordijnen voor grote ramen
Plisségordijnen zijn naast een zeer stijlvolle oplossing ook nog eens super functioneel en kunnen ze jouw een hoop geld besparen! Honingraat plisségordijnen worden namelijk gezien als energiebesparende raamdecoratie. De lucht die zich in de cellen van je grote plisségordijn verzamelt, fungeert als een isolerende laag voor jouw ramen, waardoor 's zomer de koele lucht binnen blijft en 's winters geen warmte verloren gaat via de ramen. Zeker voor grote ramen, waar de kans op warmteverlies erg groot is, zijn grote plisségordijnen met isolerende functies de perfecte oplossing.
Plisségordijn groot raam Plisségordijn groot raam
Jaloezieën voor grote ramen
Heb jij grote ramen en wil je graag jaloezieën? Dat kan! Bij Smartblinds hebben we zowel bamboe als houten jaloezieën voor een groot raam. Je kunt onze jaloezieën samenstellen tot een breedte van ruim over de 2 meter. De maximale hoogte van onze jaloezieën is 300cm. Met grote jaloezieën creëer je net als met duo rolgordijnen mooie horizontale schaduwpatronen in huis. Dit zorgt voor een leuk effect in huis. Bij Smartblinds bestel je jouw jaloezie voor een groot raam volledig op maat.
jaloezie groot raam jaloezie groot raam
Gordijnrails voor grote ramen
Wil je liever gordijnen voor je grote ramen. Dan heeft Smartblinds een andere mogelijkheid, waarmee je alsnog jouw gordijnen aan je smart home kunt toevoegen. Met de slimme gordijnrail van Smartblinds, kun jij gordijnen met een breedte tot wel 580cm volledig smart bedienen. Voeg de elektrische gordijnrail toe aan je smart home, en bedien jouw grote gordijnen met je smartphone, in plaats van het zelf lopen slepen met je gordijnen. Met een maximale lengte van 580 centimeter, kun jij complete raampartijen voorzien van 1 gordijnrail. Kortom, de ideale raambekleding voor grote ramen!
gordijnen grote ramen gordijnen grote ramen
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen