Search

Zonwerende plisségordijnen

Zonwering. Het is in deze tijd waarin je met steeds extremere temperaturen te maken krijgt geen overbodige luxe meer. Zonwering kan bijdragen aan een aangenaam klimaat in huis in ieder seizoen. Smartblinds heeft verschillende soorten slimme binnenzonwering. Één van deze soorten zijn onze slimme zonwerende plisségordijnen. In dit artikel lees je hoe je zonwerende plisségordijnen effectief in kunt zetten.

Wat zijn slimme zonwerende plisségordijnen?

Wanneer een plisségordijn zonwerend is wil dit het volgende zeggen: Je plisségordijn houdt de straling van de zon tegen. De mate waarin deze straling wordt tegengehouden is volledig aan jou. Je hebt namelijk zonwerende plisségordijnen in verschillende transparanties. Zo kun je kiezen uit transparante plisségordijnen, lichtdoorlatende plisségordijnen of volledig verduisterende plisségordijnen. Wellicht wil je per ruimte een verschillende mate aan zonwering. Zo kun je in de slaapkamer gaan voor een volledig verduisterend plisségordijn, terwijl je je keukenramen uitrust met lichtdoorlatende plisségordijnen.

zonwerende plissegordijnen

Lagere energierekening door zonwerende plisségordijnen

Wist je dat je flink op je energierekening kunt besparen met slimme zonwerende plisségordijnen? Raamdecoratie heeft ongemerkt toch best veel invloed op de isolatie van je huis. Een verduisterend plisségordijn kan jouw isolatiewaarde van je raam in sommige gevallen verdubbelen. Dat kan je op jaarbasis in je gehele huis wel honderden euro's schelen aan winterse stookkosten en zomerse airco kosten. Ontdek hoe je met slimme raamdecoratie veel geld kunt besparen op je energierekening!

plisségordijn zonwerend

Top Down/Top Down Bottom Up?

Zonwerende plisségordijnen van Smartblinds zijn verkrijgbaar met 2 verschillende systemen:

Top Down

Dit systeem werkt net als een normaal rolgordijn. Je kunt het slimme plisségordijn van boven naar beneden sluiten. Het plisségordijn is aangedreven door 1 slimme draadloze motor.

Top Down Bottom Up

Zonwerende plisségordijnen met een Top Down Bottom Up systeem hebben 2 slimme draadloze motoren. Één aan de bovenkant en één aan de onderkant. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je plisségordijnen in allerlei verschillende posities te hangen. Doe bijvoorbeeld alleen de bovenkant open, hang hem in het midden of gebruik hem als een normaal plisségordijn. Met een TDBU plisségordijn heb je veel meer mogelijkheden om te spelen met de lichtinval in jouw raam.

slimme plisségordijnen

Zonwerende plisségordijnen op maat

Goeie zonwering is op maat gemaakt. Om te voorkomen dat je toch nog last hebt van zonlicht tussen kieren aan de zijkant van je zonwerende plisségordijn, laat je je zonwering op maat maken. Bij Smartblinds is dit mogelijk. Wij maken je zonwerende plisségordijnen op maat. Meet je plisségordijn in via de meetinstructies wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van een perfect passend plisségordijn.

zonwering plissé op maat

Ben je niet gebaat bij de luxe uitstraling en functionaliteit van een zonwerend plisségordijn, maar wil je een simpel design met dezelfde goede functionaliteit? Ga dan voor een zonwerend rolgordijn! Ook deze maakt Smartblinds volledig op maat.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen