Search

Zonwerende rolgordijnen op maat

Je hebt er vast wel eens last van. Je komt thuis van een lange dag werken en in huis is het een sauna. Om de temperatuur weer een beetje omlaag te krijgen in huis, zet je de airco maar even aan om flink te blazen. Wanneer je eindelijk de temperatuur weer op een beetje aangenaam peil hebt, kun je alweer bijna hetzelfde starten met hetzelfde riedeltje. Met zonwerende rolgordijnen van Smartblinds voorkom je dat het 's zomers ongewenst warm wordt in huis. Hoe je dit doet, dat leggen we je uit.

Hoe werken zonwerende rolgordijnen?

Zonwerende rolgordijnen zijn rolgordijnen die het zonlicht blokkeren. Er zijn verschillende varianten van zonwerende rolgordijnen. Zo heb je transparante rolgordijnen die maar een geringe hoeveelheid zonlicht tegenhouden, lichtdoorlatende rolgordijnen die aardig veel zonlicht tegenhouden en tot slot hebben we nog verduisterende rolgordijnen. Deze zijn het meest geschikt als zonwerende rolgordijnen. De Solar verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn namelijk voorzien van een speciale zilveren coating op de achterkant die zonlicht niet alleen tegenhoudt, maar ook nog eens weerkaatst. Door deze reflecterende rolgordijnen heb jij niet alleen geen last meer van felle zonnestralen, maar kun je ook nog genieten van een aangenaam woonklimaat. Je voorkomt met name in de zomer namelijk dat je huis via de ramen opwarmt als een broeikas.

zonwerende rolgordijnen zonwerende rolgordijnen
Houd een zonwerend rolgordijn hitte tegen?

Met een zonwerend verduisterend rolgordijn ga je niet alleen zonlicht tegen, maar ook de hitte die zonlicht met zich meebrengt. Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je komt thuis en de zon heeft de hele dag op je huis, kamer of appartement gestaan. Binnen is het net een sauna en je zet direct de airco aan om de temperatuur zo snel mogelijk weer omlaag te krijgen. Al deze moeite is te voorkomen met de slimme zonwering rolgordijnen van Smartblinds. De zilverkleurige coating op de achterkant van het rolgordijn houdt de hitte tegen, zodat jij de airco niet meer aan hoeft te zetten. Zo bespaar je jezelf een hoop moeite en irritatie, maar ook een hoop energie en dus geld. Voor meer informatie over hoe je warmte tegenhoudt met raambekleding, kun je meer lezen lezen op de pagina over warmtewerende raambekleding.

rolgordijn zonwerend rolgordijn zonwerend
Bespaar energie met zonwerende rolgordijnen in huis

Zonwerende raambekleding draagt bij aan de isolatiewaarden van je huis. Zo kun je de isolatiewaarden van je huis verbeteren door te isoleren met plisségordijnen, of isolerende rolgordijnen aan te schaffen. Door de isolatie van je huis te verbeteren met rolgordijnen met zonwering hoef je niet alleen 's zomers minder vaak je airco aan te zetten, maar bespaar je ook nog eens energie in de winter. Het isolatieprincipe werkt namelijk ook andersom in de winter. Een zonwerend verduisterend rolgordijn houdt 's winters de warmte binnen, waardoor jij lekker kunt besparen op je winterse stookkosten. Daarnaast kun je met de smart home mogelijkheden van Smartblinds nog slimmer omgaan met je rolgordijn in de winter. Stel via de app in dat je rolgordijn 's winters bij veel zonlicht opengaat. Hierdoor kun je je huis verwarmen met het zonlicht van buiten. Wordt de zonkracht gedurende de dag weer minder. Sluit dan de warmte in huis weer af door je rolgordijn automatisch te laten sluiten. Met slim gebruik van de smart home besturing van je zonwerende rolgordijnen kunt je nog meer energie en geld besparen!

zonwering rolgordijn zonwering rolgordijn

Zonwerende rolgordijnen op maat

Bij Smartblinds houden we van maatwerk. Helemaal als het gaat om het blokkeren van zonlicht, is maatwerk essentieel om lichtkieren en warmtegaten uit te sluiten. Daarom kun je bij ons alle warmtewerende raambekleding eenvoudig op maat samenstellen. Wij zorgen ervoor dat je binnen korte tijd kunt genieten van optimale zonwering, die duurzaam geproduceerd is. Wil je weten hoe je je op maat gemaakte zonwering rolgordijn slim in kunt zetten, om nog meer energie te besparen? Smartblinds heeft een overzicht van energiebesparende smart home scènes waarmee jij nog meer geld bespaart op je energierekening.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen