Search

Raambekleding serre

In het hedendaagse woningbeeld zijn veel woningen te vinden met een serre. De serrewoning kwam op in de jaren 30’. In de loop der jaren hebben veel huisbewoners ervoor gekozen om de woonruimte van hun huis uit te breiden met een serre. Wanneer je vandaag de dag over straat loopt kom je veel huizen, oud- en nieuwgebouwd tegen die een aan- of uitbouw van hun huis hebben in de vorm van een serre. Hierin zie je veel variatie. Denk aan een ronde serre die past bij een typisch jaren 30’ huis, of een glazen serre die zelfs meer op een soort overdekte veranda lijkt.

Raamdecoratie voor serres is belangrijk

Een serre is één van de belangrijkste plekken in huis. Het is de verbinding tussen binnen en buiten en vaak is het een onderdeel van de woonkamer, uitbreiding van de woonkeuken of een extra plek om te relaxen. De kans is dus erg groot dat je in deze woonruimte erg veel tijd zult doorbrengen. Je wilt dan niet het gevoel hebben dat je non-stop aangekeken wordt uit meerdere hoeken via de ramen in je serre. Raambekleding voor je serre is daarom een must. Zorg met Smartblinds voor de juiste daglichtinval, maar ervaar wel de heerlijke privacy met slimme raamdecoratie voor je ramen.

Ook inbrekers moeten niet weten wat er te halen valt. Bescherm de dure accessoires en gadgets in je huis met de elektrische raamdecoratie van Smartblinds. Hierdoor kunnen inbrekers niet ongegeneerd naar binnen kijken. Daarnaast beschikt de elektrische raamdecoratie van Smartblinds over een smart home functie. Hiermee kun jij je rolgordijnen bedienen waar en wanneer je wilt. Zo kun je inbrekers op het verkeerde been zetten, door met het bewegen van je rolgordijnen de indruk te wekken dat je thuis bent, terwijl dit niet zo is!

Creëer sfeer met raambekleding in de serre

Omdat je waarschijnlijk veel tijd in je serre doorbrengt is het van belang dat het interieur en de inrichting van je serre er goed uitziet. Serre raamdecoratie kan hierbij een grote rol spelen. Zie jij het al voor je? Een kale serre, zonder enige vorm van rolgordijnen of andere serre raamdecoratie! Dat kan niet meer in deze tijd. De elektrische rolgordijnen van Smartblinds zijn voorzien van een strak en tijdloos design en passen daardoor in iedere woonstijl. Hang ze bijvoorbeeld op in je industriële interieur of kies een kleur die goed in jouw landelijke of moderne woning past!

Raambekleding serre

Thermisch comfort & energiebesparing

Serres beschikken vaak over ontzettend veel grote raamwerken. Meer weten over raamdecoratie voor grote raampartijen? Lees dan hier verder! Door het gebruik van grote raampartijen in je serre kan de temperatuur er in de zomer flink oplopen, terwijl er in de winter juist veel warmte uit je huis verloren gaat via het raamwerk in je serre. Door serre raamdecoratie aan te schaffen, kun je deze problemen oplossen. De slimme raamdecoratie van Smartblinds bied hier een oplossing voor. Onze verduisterende slimme rolgordijnen zijn voorzien van een zilverkleurige Solar laag. Door deze speciale coating zorgt de stof ervoor dat hitte het lastiger heeft om jouw woning binnen te dringen. Ook zorgt het elektrische rolgordijn ervoor dat er in de winter minder hitte verloren gaat via de vele ramen in jouw serre. Daardoor hoef je dus minder energie te verbruiken bij de verwarming van je huis! Om te genieten van thermisch comfort, duurzaamheid en de voordelen van smart home, kies je dus voor de verduisterende en warmtewerende rolgordijnen van Smartblinds!

Onderhoud van je serre

De glazen raampartij in jouw serre moet natuurlijk regelmatig voorzien worden van een flinke schoonmaakbeurt, om de ramen schoon te houden. Hierbij wil je niet dat je nog meer schoon moet maken, of dat je tijdens het schoonmaken last hebt van lastige jaloezieën of shutters die in de weg zitten. Bij hij schoonmaken van je ramen kun je met een swipe op je telefoon eenvoudig de Smartblinds openen. Zo kun jij bij het gehele oppervlak van je raam. Wanneer je klaar bent hang je je slimme rolgordijnen weer op het gewenste hangpercentage.

De rolgordijnen van Smartblinds zijn erg onderhoudsarm. Ze vangen weinig stof en zijn makkelijk af te nemen. Daardoor zijn ze ook zeer praktisch voor het gebruik in bijvoorbeeld een keuken.

Weet je niet goed welke kleur raamdecoratie er het beste bij jouw serre past? Vraag dan gratis stofstalen aan op onze website! De stalen kunnen je helpen bij het vinden van de juiste kleur die het beste past bij jouw interieur.

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen